Дистанційне навчання АКП-26, 27,25
Шановні учні, виконані завдання Ви можете надсилати за адресою: nelf13@ukr.net, nelyamotuzko13@gmail.com
Шановні учні, лекції є також у телеграм-каналі та вайбер-групі.
13.05.2022 Види складання серветок
06.05.2022 Французька система сервісу
29.04.2022 Види сервісу
22.04.2022 Методи обслуговування: самообслуговування, обслуговування офіціантами і комбіновані методи.
15.04.2022 Сервірування столів різними стилями відповідно до інтер’єру та екстер’єру АКОФ -27
11.02.2022 Підбір посуду для подачі других страв з риби АКОФ-27
11.02.2022 Підбір посуду для подачі перших страв АК-25
04.02.2022 Підбір посуду для подачі холодних і гарячих закусок АК-25
04.02.2022 Підбір посуду для подачі перших страв АКОФ -27
04.02.2022 Підбір посуду для подачі перших страв АКОФ -27
04.02.2022 Підбір посуду для подачі других страв та гарнірів АКОФ-27
28.10.2021 Торговельні приміщення АКП26
29.10.2021Торговельні приміщення АК25, АКОФ-27
04.11.2021 Підготовка торгівельного приміщення до роботи АКП-26
05.11.2021 Підготовка торгівельного приміщення до роботи АКОФ-27, АК-25
11.11.2021 Меню. Види меню. АКП-26
12.11.2021 Меню. Види меню АК-25, АКОФ-27
18.11.2021 Етапи складання меню АКП-26
19.11.2021 Етапи складання меню АК-25
02.12.2021 Практична робота "Складання меню" АКП-26
03.12.2021 Практична робота "Складання меню"АК-25, АКОФ-27
27.01.2022 Столова білизна. Види , призначення. АКП -26
28.01.2022 Підбір посуду для подачі холодних закусок АКОФ-27
31.01.2022 Підбір посуду для подачі холодних і гарячих
закусок АКП-26
01.02.2022 Підбір посуду для подачі перших страв АКП-26
03.02.2022 Підбір посуду для подачі других страв та гарнірів з овочів АКП-26
Шановні учні , скористайтеся матеріалом:
30.04.2021
23.04.2021
16.04.2021
09.04.2021
02.04.2021
26.03.2021
Вправа для повторення "Підбір посуду"
22.01.2021
Меню. Правила запису страв у меню. Завдання
15.01.2021
10.11.2020
Організація роботи борошняного цеху
03.10.2020
Організація робочого місця при приготуванні та відпуску солодких страв та напоїв.
27.10.2020
Організація роботи холодного цеху
20.10.2020
Організація роботи при приготуванні других страв
Форми та методи обслуговування споживачів
Правила подачі других страв перейти
Правила подачі перших страв перейти
Виховна година на тему " Птахи - наші друзі"
09.04 Тема "Правила подачі гарячих
та холодних закусок" перейти
Опрацюйте матеріал та заповніть таблицю із завданням.
Успіхів!!!!
Тема"Столові прибори: основні та допоміжні" перейти
Завдання
1.Виконайте вправу (для повторення) за посиланням:
https://learningapps.org/display?v=pokj7047320
2. Законспектувати лекцію за посиланням.
3. Заповніть таблицю:
Назва
|
Призначення
|
Рибні прибори
| |
Столові прибори
| |
Закусочні прибори
| |
Десертні
| |
Лопатка
| |
Щипці
| |
Так далі….
|
Виконати вправи та надіслати результат на Viber +380994228174
Доброго дня учні, АК-26! Рухаємось далі.
Вивчаємо тему : "Столова білизна" перейти
Після опрацювання нового матеріалу дайте відповіді на ці питання:
та відгадайте кросворд, перейшовши на цю сторінку :
https://learningapps.org/display?v=ps4knbri220
(скопіюйте посилання у пошук та нажміть Enter)
Коментарі
Дописати коментар